Yritys


Olen Johanna Rahnasto Kauhajoelta, pohjanmaalta. Olen harrastanut käsitöitä koko ikäni ja omien koirien myötä aloin myös hiljalleen valmistamaan erilaisia koirien varusteita. Ihmisten huomattua tuotteeni alkoi kysyntä lisääntyä siinä määrin että ajatus oman firman perustamisesta tuli ajankohtaiseksi. Näin syntyi Designdog Webshop Ky, tuttavallisemmin vain Designdog, ja minä siirryin palkkatyöläisestä päätoimiseksi yrittäjäksi.

Yrityksen perusta on valmistamissani BCNR tuotteissa, yksilöllisiä ja erittäin korkealaatuisia tuotteita mittojen mukaan. Yrityksen pääsääntöinen toiminta tapahtuu netin kautta, mutta aina silloin tällöin meidät löytää myös koiranäyttelyistä ja muista tapahtumista.

TOIMITUSEHDOT:
Designdog Webshop Ky myy eläintarvikkeita joita voi tilata sähköpostitse. Alle 18-vuotiaalta tilaajalta tarvitaan holhoojan suostumus.
Valmistamamme BCNR tuotteet ovat joko yksittäiskappaleita, tai niitä on rajoitettu määrä, josta maininta tuotteen esittelynyhteydessä. Pyrimme päivittämään sivuja mahdollisimman usein, jotta valikoimamme pysyisi ajan tasalla. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että jokin tuote on myyty loppuun. Pahoittelemme asiaa.

TILAUS:

Tilaukset & tiedustelut sähköpostilla: designdogcollars@gmail.com

Tuotteitamme voit tilata lähettämällä meille sähköpostia, jossa kerrot haluamasi tuotteen nimen ja koon sekä yhteystietosi. Vahvistamme tilauksesi ja annamme maksutiedot sekä arvion toimitusajasta.
Tuotteiden toimittamista ja mahdollista tilaukseen liittyvää lisätietotarvetta varten asiakkaalta kysytään ensimmäisellä ostoskerralla seuraavia tietoja:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero

Tiedot tallennetaan Desindog Webshopin tietokantaan eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas voi poistaa yhteystietonsa milloin tahansa lähettämällä poistamis pyynnön sähköpostitse.
Mikäli sivuilla esitettyihin tietoihin on tullut kirjoitusvirhepaholainen esim. hintatietoihin, ei Designdog Webshop Ky ole velvollinen toimittamaan tuotteita tähän virheelliseen hintaan.

TOIMITUSKULUT

Toimitamme tilaukset postitse. Pantojen hinnat sisältävät toimituskulut Suomeen. Muiden tuotteiden toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon ja koon mukaan. Informoimme asiakasta toimituskuluista tilauksen yhteydessä, jolloin tilaus on vielä mahdollisuus peruuttaa.

TOIMITUSAJAT

Saat arvion tilauksen toimitusajasta tilausvahvistuksessa. Mikäli tilauksen toimitusaika näyttää arviosta muuttuvan, otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme toimittamaan tilaukset aina mahdollisimman nopeasti.

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 pv vaihto ja palautusoikeus. Palautusoikeutta ei ole mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Vialliset tuotteet jotka hajoavat normaalissa käytössä korvataan luonnollisesti, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen. Asiakkaan on aina ensin otettava meihin yhteyttä halutessaan palauttaa tai vaihtaa tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Korvaamme palautettavan tuotteen postikulut halvimmanpostitustavan mukaan.

VIRHE TUOTTEESSA

Asiakkaan tulee tarkistaa välittömästi tuotteen saadessaan, että se on oikea ja virheettömässä kunnossa. Mikäli asiakas huomaa virheen tuotteessa, hänen tulee ottaa meihin yhteyttä välittömästi joko sähköpostilla tai puhelimitse.

TUOTEVASTUU

Designdog Webshop Ky ei vastaa annettujen käyttöohjeidenvastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä huolimattomuudesta aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.

-johanna